Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • FSW Loopbaanweek

  De loopbaanweek slaat een brug tussen theorie en praktijk. In de loopbaanweek krijg je de kans om verschillende workshops te volgen. Elke workshop geeft jou bagage die je mee kan nemen in je verdere loopbaan. Haal er uit wat er in zit en vergeet niet dat het gaat om: The power of you!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en…

  lees meer....
 • International Businesstrip Dubai

  Begin november gaat EOS voor de zesde maal op de internationale businesstrip. Met vorige bestemmingen als Dublin, Genève en Madrid, zullen wij dit jaar afreizen naar Dubai! Tijdens deze trip zullen wij verschillende bedrijven bezoeken in ‘the land of opportunities’. Deze reis is gericht op master- en premasterstudenten die zich willen oriënteren op een carrière in het buitenland. Wil jij weten…

  lees meer....

Events

 • FSW Loopbaanweek: The power of you

  From October 05, 10:00 until October 09, 15:00

  At Vrije Universiteit

  De loopbaanweek slaat een brug tussen theorie en praktijk. In de loopbaanweek krijg je de kans om verschillende workshops te volgen. Elke workshop geeft jou bagage die je mee kan nemen in je verdere loopbaan. Het is de ultieme kans om eens van dichtbij mee te maken waar een bedrijf zich mee bezig houdt, maar ook om bijvoorbeeld jouw krachten en kwaliteiten te ontdekken. Haal er uit wat er in zit en vergeet niet dat het gaat om: The power of you!

  Aanmelden voor de verschillende workshops kan hier.

  RSEPRO_READMORE
 • International Businesstrip: Dubai

  From October 29, 13:00 until November 05, 13:00

  At Dubai

  Begin november gaat EOS voor de zesde maal op internationale businesstrip. Met vorige bestemmingen zoals Dublin, Genève en Madrid zullen wij dit jaar afreizen naar Dubai!

  RSEPRO_READMORE
2 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc

Sponsoren