Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word commissielid

  De inschrijvingen om commissielid bij EOS te worden staan weer open! Je kunt nu solliciteren voor de International Businesstrip Commissie, Loopbaanweek II Commissie en de Introductie Commissie! Wil jij je naast je studie verder ontwikkelen en daarnaast een geweldige tijd beleven? Je CV bijschaven, goede activiteiten neerzetten en leuke dingen doen met je commissie? Schrijf je dan nu in!

  lees meer....
 • EOS gaat verhuizen!
  EOS gaat verhuizen!

  19 februari is het begin van een nieuw hoofdstuk in het nog jonge leven van EOS. Op die dag verlaten wij namelijk het knusse maar oude Grand CafEOS en begeven ons richting de tweede verdieping van het hoofdgebouw. De nieuwe sociale ruimte, HG-02A03, en de nieuwe bestuurskamer, HG-02A61 zullen die dag officieel in gebruik worden genomen.

 • Brussel

  BaCo goes Brussel! Amai wa plezant! Op 23 februari zal er worden afgereisd naar de stad van Manneken Pis, heerlijke bieren en warme wafels. En nog belangrijker: onze Europese hoofdstad en de stad van het Europees Parlement. Klik op 'lees meer' voor meer info!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Moskou & St. Petersburg

  In april 2016 zal EOS afreizen naar wereldsteden Moskou en St. Petersburg!

  lees meer....
 • EOS Wintersport Valloire
  Van 30 januari t/m 6 februari 2016 zullen de wintersport-skills van EOS te zien zijn in Valloire. In Valloire zul je een goede mix van feesten en wintersporten tegenkomen. De reis is geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende wintersporter. Vanaf het luttele bedrag van €399,- zit je al in Valloire, inclusief verblijf, skipas, een trui en nog veel meer.
  lees meer....

Evenementen

 • EOS Wintersport Valloire

  Van januari 30, 17:00 tot februari 06, 17:00

  Bij Valloire, Frankrijk

  Ook dit jaar staat er weer een fantastische wintersport-week op de planning!

  Lees meer...
 • Valentijnsborrel

  Van februari 10, 17:00 tot februari 10, 21:00

  Bij Grand CafEOS

  Rozen zijn rood,
  Viooltjes zijn blauw,
  Het bier staat al koud,
  dus komt allen gauw!

  Lees meer...
 • Diplomacy

  Van februari 11, 19:00 tot februari 11, 23:00

  Bij Vrije Universiteit

  Op 11 februari speelt EOS het favoriete spel van Henry Kissinger en John F. Kennedy op de VU: vanaf 19:00 beginnen we met ‘Diplomacy’!

  Lees meer...
 • Biercantus

  Van februari 17, 11:38 tot februari 17, 21:00

  Bij Vrije Universiteit

  Het is zover, het is weer tijd voor het evenement der evenementen, de kers op de taart van het studentenleven: woensdag 17 Februari wordt de tuinzaal op zijn kop gezet met (prachtig) ‘gezang’ en bootladingen pils. Het is namelijk weer tijd voor de enige echte jaarlijkse EOS BIERCANTUS! Leer dus nog snel even een paar klassiekers uit je hoofd en bereid je voor op deze slopende maar legendarische avond.

  Lees meer...
 • Brussel

  Op februari 23,

  Bij Brussel

  Na een zeer geslaagde Pubquiz ‘Around the World’, zet EOS haar reis door naar Brussel!

  Op 23 februari zal er worden afgereisd naar de stad van Manneken Pis, heerlijke bieren en warme wafels. En nog belangrijker: onze Europese hoofdstad en de stad van het Europees Parlement.
  Kortom: BaCo goes Brussel! Amai wa plezant! 

  Lees meer...
 • Internationale Studiereis: moskou & st. petersburg

  Van april 02, 07:00 tot april 10, 23:59

  Bij Moskou

  In april 2016 zal EOS afreizen naar wereldsteden Moskou en St. Petersburg! Heb jij altijd gedroomd van het maken van een selfie op het Rode Plein of een bezoekje aan de Hermitage? Is het jouw grootste wens de Fabergé-eieren te zien schitteren of de Basiliuskathedraal in het echt te bewonderen? Tijdens de EOS internationale studiereis kunnen deze dromen uitkomen!

  Lees meer...
6 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc

Sponsoren