Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • EOS Gala: The Oscars

  Heb jij je dit jaar net zo rebels gedragen als Lindsay Lohan? Zijn jullie het Brangelina koppel van EOS? Dan mag je dit jaar je rokkostuum of glitterjurk uit de kast halen want op 18 januari worden de mooiste nominaties bekend gemaakt tijdens het EOS gala: The Oscars. Het gala zal dit jaar worden gehouden in club ABE, waar wij als commissie het om zullen toveren tot de glamourwereld van Hollywood.

  lees meer....
 • FSW Loopbaanweek

  Van 6 tot 10 februari vindt de FSW Loopbaanweek plaats! In deze week kun jij kennismaken met verschillende organisaties in de vorm van interactieve inhousedagen. Van multinationals tot NGO's, van de zuidas tot een grachtenpand, jij kunt overal langs. Kijk hieronder snel welke organisaties jij het meest interessant vind en schrijf je in via de bijgevoegde link! Interesse? Klik dan op 'lees meer'!

  lees meer....
 • ISC drie-stedentrip

  Het is eindelijk weer zover! In april 2017 reist EOS naar maar liefst 3 verschillende steden in 3 verschillende landen! Voor het schamele bedrag van slechts €350 kun je mee naar drie van de meeste betoverende steden van het oude Europa. Van 8 t/m 15 april zal EOS zich onderdompelen in kroegen, kunst, cultuur en historie! Voel je als een echte keizerin (of keizer) in Sisi’s Paleis Schönbrunn in Wene…

  lees meer....
 • Bijles Colleges
  Bijles Colleges

  Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider zullen op 25 & 30 januari bijles geven voor scriptie schrijven en SPSS. Daarnaast zal in maart nog een bijles college geven worden voor het vak statistiek. Kijk op de homepage voor de verschillende colleges die worden aangeboden met de bijbehorende inschrijflink.

Evenementen

8 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc