Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • EOS Wintersport Valloire
  Van 30 januari t/m 6 februari 2016 zullen de wintersport-skills van EOS te zien zijn in Valloire. In Valloire zul je een goede mix van feesten en wintersporten tegenkomen. De reis is geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende wintersporter. Vanaf het luttele bedrag van €399,- zit je al in Valloire, inclusief verblijf, skipas, een trui en nog veel meer. Klik op 'Lees meer' en schrijf je in!
  lees meer....
 • Workshop Traineeships

  Heb je altijd al willen weten hoe je de traineeship vindt die bij je past? En welke tips en trucs je nodig hebt om binnen te komen? Kom dan naar workshop traineeships op 3 december op de VU!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en…

  lees meer....

Evenementen

 • Workshop Traineeships

  Van december 03, 17:30 tot december 03, 21:00

  Bij Vrije Universiteit

  Heb je altijd al willen weten hoe je de traineeship vindt die bij je past? En welke tips en trucs je nodig hebt om binnen te komen? Kom dan naar workshop traineeships op 3 december op de VU. De activiteit zal worden geopend door Traineeshipplaza, die veel kennis en ervaring hebben met betrekking tot traineeships. Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden aan ervaren trainees over hun persoonlijke ervaringen. Let wel: deze activiteit is gericht op (pre-)master studenten!

  Meld je hier aan!

   

  Lees meer...
 • LXXIIe Algemene Ledenvergadering

  Van december 09, 17:30 tot december 09, 21:30

  Bij Vrije Universiteit

  Woensdag 9 december 2015 zal de 72e Algemene Ledenvergadering der Faculteitsvereniging EOS plaatsvinden. Om 17:30 zal deze vergadering geopend worden in WN-M-639. Tijdens de ALV zullen verschillende zaken besproken worden. De werkzaamheden van het bestuur zullen aan bod komen, de vorderingen van het beleidsplan worden besproken en de commissieleden zullen hun plannen en prestaties presenteren. Ieder lid heeft de mogelijkheid om hier vragen te stellen.

  Lees meer...
 • EOS Wintersport Valloire

  Van januari 30, 2016 17:00 tot februari 06, 2016 17:00

  Bij Valloire, Frankrijk

  Ook dit jaar staat er weer een fantastische wintersport-week op de planning!

   

  Lees meer...
3 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc

Sponsoren