Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Introductieweekend Antwerpen

  Ook dit jaar gaat EOS weer op introductieweekend naar Antwerpen, een legendarisch vervolg op de introductiedagen van de VU. Van 16 t/m 18 september zal het introductieweekend plaatsvinden.

  lees meer....
 • 20 jaar EOS: De lustrumweek

  Sinds EOS haar vleugels op 27 augustus 1996 voor het eerst uit mocht slaan, heeft zij al talloze studenten bijgestaan in het uitgroeien van puisterige eerstejaars tot verstandige, goed op de arbeidsmarkt voorbereide, gediplomeerde.Het is het XXe bestuur en de Lustrum Commissie een waar genoegen u uit te mogen nodigen voor De Lustrumweek, die zal plaatsvinden van maandag 3 oktober 2016 tot en met vrijdag…

  lees meer....
 • Media Commissie

  Ben jij benieuwd wat de Media Commissie inhoudt? Klik dan snel op lees meer!

  lees meer....
 • EOS is verhuisd!
  EOS is verhuisd!

  EOS is verhuisd! Je vindt de bestuurskamer nu in het hoofdgebouw, in 02A61. De ledenruimte bevindt zich tegenwoordig in HG 02A-03. Voor boeken en samenvattingen kun je terecht bij de nieuwe EOS-balie in de kelder van de boekhandel.

Evenementen

 • Introductieweek

  Van augustus 24, 09:00 tot augustus 30, 23:59

  Bij Vrije Universiteit

  Na de zomervakantie is het dan zover: de VU Introductiedagen 2016! Niet alleen de VU heeft activiteiten georganiseerd, ook EOS, de vereniging van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, heeft van alles voor jullie op de planning staan! Zo kun je feestend het IJ over varen op een ware partyboot en de leukste plekjes van de stad ontdekken tijdens de kroegentocht. Ook de klassieke EOS Biercantus zal deze week niet ontbreken, dus schraap vast de keeltjes! Gelegenheid om even rustig van alle activiteiten bij te komen zal er zijn bij de Brakke Bingo Brunch. Kortom: een betere manier om je studententijd te beginnen is er niet! Je kunt je hier inschrijven voor de VU introductiedagen.

  Lees meer...
 • Introductieweekend Antwerpen

  Van september 16, 17:00 tot september 18, 17:00

  Bij Antwerpen

  16 t/m 18 september vindt het altijd legendarische introductieweekend naar Antwerpen weer plaats. Tijdens dit weekend ga je superveel mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken! Daarnaast zullen we met z'n allen de kroegen in Antwerpen onveilig gaan maken door middel van een kroegentocht en een themafeest. Voor slechts €49,- kun jij een heel weekend lang feestvieren! Dit bedrag is inclusief verblijf, ontbijt, een luxe diner op zaterdagavond en een leuke activiteit zaterdag overdag. Dit mag je als eerstejaars zeker niet missen!

  Lees meer...
 • Lustrumweek

  Van oktober 03, 09:00 tot oktober 07, 23:59

  Bij Faculteitsvereniging EOS

  Sinds EOS haar vleugels op 27 augustus 1996 voor het eerst uit mocht slaan, heeft zij al talloze studenten bijgestaan in het uitgroeien van puisterige eerstejaars tot verstandige, goed op de arbeidsmarkt voorbereide, gediplomeerden. De afgelopen twintig jaar heeft de godin van de dageraad zich in verscheidene vormen geopenbaard en is zij zelf eveneens getransformeerd tot de krachtige vereniging die zij anno 2016 is. Het moge duidelijk zijn dat EOS de gelegenheid met beide handen aanpakt om, te midden van de verenigingspijlers Study, Fun & Business, het IVe lustrum tot een waar festijn te maken.

  Het is het XXe bestuur en de Lustrum Commissie een waar genoegen u uit te mogen nodigen voor De Lustrumweek, die zal plaatsvinden van maandag 3 oktober 2016 tot en met vrijdag 7 oktober 2016.

  Lees meer...
 • FSW Loopbaanweek

  Van oktober 31, 10:00 tot november 04, 17:00

  Bij Vrije Universiteit

  Ben jij op zoek naar een stageplek? Ben jij een masterstudent op zoek naar een bedrijf dat bij jou past? Ben je benieuwd wat je met jouw studie kunt bereiken?
  Dan is de FSW Loopbaanweek de ideale mogelijkheid voor jou! Van 31 oktober tot 4 november 2016 zal de FSW Loopbaanweek plaatsvinden. In deze week kun je deelnemen aan interactieve workshops van bedrijven zoals Edelman, Calco en KWINK groep. Je leert hier niet alleen het bedrijf kennen maar ook zul je veel kennis opdoen, waardoor de workshops handig zijn voor je gehele studie en carrière. Op 2 november zal een netwerkborrel plaatsvinden, waar je in een informele sfeer kunt netwerken met bedrijven als Car2Go, De Kleine Consultant en De Vrije Student. Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden.

  Lees meer...
4 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc

Uitgelicht

Sponsoren