Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • EOS is verhuisd!
  EOS is verhuisd!

  EOS is verhuisd! Je vindt de bestuurskamer nu in het hoofdgebouw, in 02A61. De ledenruimte bevindt zich tegenwoordig in HG 02A-03. Voor boeken en samenvattingen kun je terecht bij de nieuwe EOS-balie in de kelder van de boekhandel.

 • Ledenweekend: Schoolreisje

  Het mooiste weekend van het jaar is alweer in zicht: het EOS ledenweekend! Ook dit jaar zullen we afreizen naar een prachtige plek waar we kunnen genieten van de zon, geweldige activiteiten, bier en natuurlijk van heel veel gezelligheid! Tijdens dit weekend zullen we de goeie oude tijden gaan herbeleven.

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....

Evenementen

 • Borrel

  Van mei 12, 17:00 tot mei 12, 22:30

  Bij FoyEOS

  Donderdag 12 mei is het weer tijd voor een good old EOS-borrel. Naast het achterover tikken van het gele goud zal er ook een mini-tafelvoetbaltoernooi plaatsvinden.

  Lees meer...
 • Alumni Evenement: Bootje varen

  Van mei 20, 18:00 tot mei 20, 21:00

  Bij StartDock

  Waerde alumni,

  De volgende alumni-activiteit zal 20 mei plaatsvinden. Vanuit een bootje zullen de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje onveilig gemaakt worden. Er is de mogelijkheid om om 18:00 of 19:00 op te stappen, of na de boot aan te sluiten bij de borrel bij StartDock (Herengracht 420, Amsterdam). Klik hier om je aan te melden.

  Lees meer...
 • Ledenweekend: Schoolreisje!

  Van juni 03, 17:00 tot juni 05, 17:00

  Bij Noorbeek

  Het mooiste weekend van het jaar is alweer in zicht: het EOS ledenweekend! Ook dit jaar zullen we afreizen naar een prachtige plek waar we kunnen genieten van de zon, geweldige activiteiten, bier en natuurlijk van heel veel gezelligheid! Tijdens dit weekend zullen we de goeie oude tijden gaan herbeleven. De tijd van ongestoord doen waar je zin in hebt, zonder papa en mama! Dit weekend wordt één groot schoolreisje, met als hoogtepunt het themafeest. Heb je altijd al verkleed willen gaan als piraat, K3, brandweerman, prinses of superheld. Dan is dit je kans! Want het thema van het feest is: Als ik later groot ben.

  Lees meer...
3 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc