Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word commissielid!
    Word commissielid!
  • Word lid!
    Word lid!
  • Bestel je boekenpakket!
    Bestel je boekenpakket!

EOS Dagtrip naar Brussel

03Apr.

Van april 03, 17:24 tot april 03, 21:24

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Dinsdag 3 april is het zo ver: de reis naar onze zuiderburen waar we een dag zullen vullen met zowel educatie als plezier in het prachtige Brussel. De stad van heerlijke delicatessen, zoals wafels en chocolade, maar ook dé hoofdstad van de Europese Unie.


In de ochtend zullen we dan ook een leerzaam bezoekje brengen aan het Europees Parlement, waar we zullen praten over loopbaanmogelijkheden. Wat we in de middag zullen doen houden we nog even geheim, dus hou de updates van dit evenement in de gaten!

Voor maar €20,- kun je met EOS mee naar België. Deze prijs is inclusief vervoer, rondleiding(en) en de activiteit die nog bekend zal worden gemaakt!

Klik hier of kom naar de balie in FoyEOS (HG 02A-03) om je aan te melden!

De precieze tijden worden later bekend gemaakt. Hou er rekening mee dat we vroeg vertrekken en ’s avonds laat weer terug op de VU zullen zijn.


Nieuws

EOS zoekt commissieleden!

EOS is weer op zoek naar enthousiaste studenten die willen deelnemen aan een commissie! 

Faculteitsvereniging EOS telt 24 commissies die zich bezighouden met academisch-gerelateerde, carrièregerichte en sociale activiteiten. Als lid van een commissie leer je contacten leggen, samenwerken en het is natuurlijk een mooie aanvulling op je CV!

Benieuwd welke commissies EOS heeft? Kijk dan snel onder het kopje 'commissies' en meld je aan via www.eosvu.nl/wordcommissielid!

Voor meer informatie over de commissies kan je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..